Antoine van Lier

Accordeonist / Toetsenist

OVER MIJ


Jullie kennen mij als Antoine van Lier, de accordeonist van MEUK. Maar ik doe meer. Diverse duo's en andere (gelegenheids)acts. Daarnaast word ik soms gevraagd voor studio- en invalwerk en ga ik ook solo op pad voor receptie, (thema)feest of als sessiemuzikant.


De meeste podiumervaring heb ik opgedaan met de band. Daarin heb ik geleerd dat het niet alleen om muziek maken gaat, maar ook om entertainen. Van keine kroeg tot gigantische festivaltent; ik deins er niet voor terug. Ik geniet van ieder optreden als de mensen dat ook doen. Passend entertainment en de totale beleving zijn daarbij sleutelwoorden. Ik kijk graag samen met opdrachtgever hoe we de beste invulling kunnen geven aan het event.

Accordeonist


Iedereen heeft daar een ander beeld bij: Franse Chansons, Duitse Polka, Tex Mex, Après Ski, Oude Vandagen? Roept u maar!


Ik zorg ervoor dat je kunt horen dat het live is! ;) Afhankelijk van het soort optreden zorg ik voor het juiste type accordeon die met ingebouwde microfoons eventueel kan worden uitversterkt. Een stijlvolle PA tot 200 personen is dan inbegrepen. Zachte achtergrondmuziek is uiteraard ook mogelijk. De kleding wordt afgestemd op het soort evenement.

Projecten

Ik heb altijd meerdere projecten omhanden, maar ben meestal wel te porren voor een nieuwe uitdaging. Doe ik het zelf niet, dan breng ik je graag in contact met mensen in mijn netwerk die je verder kunnen helpen.Klompenrock

Januari 2014 - heden

www.klompenrock.nl

MEUK

Vanaf 5 november 2011 - heden

www.meukband.nl

Høken & Hakselen

Vanaf november 2015 - heden

www.hokenenhakselen.nl